PuuRR VerhuuRR

SUP

SUP is een afkorting van Stand Up Paddling, een sterk groeiende sport en vond zijn oorsprong in Hawaï. Stand Up Paddling stijgt razendsnel in populariteit wereldwijd, en dat is niet voor niks! Want deze sport is geschikt voor iedereen, het is leuk en bovenal gezond. Bij Stand Up Paddling sta je op een SUP board en beweeg je jezelf voort met een peddel die je aan weerskanten door het water haalt. SUPPEN is een complete workout, je traint je benen, billen, armen, schouders en rug en het is een zeer intensieve training voor je buikspieren.

SUPPEN kan bijna altijd, en iedereen kan het. De boards zijn lang en breed waardoor deze stabiel zijn en de techniek van het SUPPEN is makkelijk aan te leren.

Weet je hoe SUPPEN werkt en wil je zelf de Vliet(landen) op met een board?

Dan kun je bij ons een board huren op basis van beschikbaarheid, tot uiterlijk zonsondergang van april t/m september. Wij hebben 12 eenpersoons SUP’s en één zespersoons SUP, waardoor het dus ook ideaal is als groepsactiviteit met vrienden, collega’s of teamgenoten! Het vooraf reserveren is alleen mogelijk voor groepen.

Wat kost het?

Supboard voor 1 persoon met peddel – € 15,00 p.p. per uur

Supboard voor maximaal 6 personen met peddels – € 60,00 per uur